تفاوت CEM و CRM در تجارت و بازرگانی – بخش اول

تفاوت CEM و CRM در تجارت و بازرگانی – بخش اول

تفاوت CEM و CRM در تجارت و بازرگانی

تفاوت CEM و CRM در تجارت و بازرگانی

در دنیای امروز  تفاوت بین CRM و CEM جزء متداول ترین سوالات در صنعت کسب و کار است. با استفاده از ابزارهای متعددی مدیران و متخصصان در بنگاه های تجاری و شرکت ها سعی در بهتر جلوه دادن اهداف تجاری شان دارند.  در حقیقت مهم ترین هدف تجاری هر کسب و کاری افزایش سود بیشتر است. تحقق افزایش سود در گرو بیشتر کردن فروش، بالا بردن تعداد مشتریان، کاهش هزینه و زیان ها است. ابزارهای کسب کار در راستای افزایش سود به کار برده می شوند.

از مجموعه ابزارهای کسب و کار می توان نرم افزار CRM و نرم افزار CEM، نرم افزار فروش، باشگاه مشتریان، نرم افزار حسابداری و نرم افزارهای مدیریتی مختلف را نام برد.در این مقاله  تصمیم دارد شما را با تفاوت های CEM و CRM آشنا کند. دو ابزار مهمی که هر کدام به نوبه خود می توانند باعث پیشرفت چشمگیر و همچنین دستاوردهای بسیار مهمی را برای بنگاه های تجاری به همراه داشته باشد.

استفاده از CRM و CER جهت ساختن بهترین تجربه مشتری

سازمان ها برای حیات و پیشرفت خود به مشتری احتیاج دارند و در واقع مشتری ها مهم ترین رکن پایداری یک سازمان است. کسب و کار ها برای اینکه درک درستی از مشتری داشته باشند و برای فهمیدن اینکه چه چیزی مشتری ها را به سمت خرید بیشتر سوق می دهد باید اطلاعات مشتریان را تجزیه و تحلیل کرده و از آن بهره ببرند.در حال حاضر بازار نرم افزارها و سیستم هایی که بتوانند به رضایت مشتری، مدیریت اطلاعات آن ها و مدیریت دیتاهای کسب و کار بپردازند بسیار داغ است به طوری که هر روز نام یک محصول جدید را می شنویم.

در ادامه با گروه مجرب مفتاح رایانه افزار به  بررسی نرم افزارهای موفق در این راستا و همچنین تفاوت های آنها  با همدیگر بپردازیم:

ماهیت  CRM

روش ها و استراتژی ها، دستورالعمل هایی که برای مدیریت تعاملات و ارتباطات یک فرد یا مشتری با شرکت مورد بهره وری قرار میگیرد در دسته سیستم مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM جای دارد‌. اهداف اصلی استفاده از سیستم های CRM تجزیه و تحلیل کردن اطلاعات و با استفاده از این تجلیل و تحلیل ها تصمیم های آگاهانه ای بگیرند. تجزیه و تحلیل کردن موجب بهتر شدن تجربه مشتریان، افزایش نرخ نگهداری و حفظ مشتریان و در آخر بالا بردن فروش و افزایش سود در کسب و کارها خواهد شد.علاوه بر این موارد، CRM به عنوان یک تکنولوژی به کسب و کارها یاری می رساند تا در هر مرحله ای از چرخه عمر مشتری بتوانند با آن ها در ارتباط باشند این ویژگی باعث می شود تا تیم های مختلف کاری کمک میکند در قسمت فروش، با مشتریان ارتباط برقرار کنند، احتیاجات مشتری را پیش بینی کنند و راه پیشرفت و رسیدن به اهداف را هموار کنند‌.

سر آخر CRM پشتیبانی مشتریان، بازاریابی و فروش را با استفاده از تحلیل و تجزیه کردن اطلاعات مشتریان در کنار همدیگر قرار می دهند.سیستم CRM اطلاعات کلیدی و مهم مشتریان را از طریق کانال های ارتباطی متفاوت مانند وب سایت شرکت، ایمیل ها و شبکه های مجازی گرد آوری می کند و باعث می شود شما یک دید باز و ارزشمند از چرخه فروش، نحوه عملکرد کمپین های بازاریابی و نحوه جذب کردن مشتری و… را در ارتباط با مشتریان داشته باشید.مفتاح رایانه افزار در مقالات بسیاری به ویژگی ها و مزایای مرتبط به CRM پرداخته است که می توانید با مراجعه و مطالعه کردن این مقالات اطلاعات زیادی را در این باره کسب کنید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید