سوئیچ شبکه poe – بخش دوم

سوئیچ شبکه poe – بخش دوم

سوئیچ شبکه poe – بخش دوم

سوئیچ شبکه poe - بخش دوم

چرا از PoE Switch استفاده می کنیم؟

از نظر عملکردی ، سوئیچ PoE مزایای بسیاری را برای نصب به ارمغان می آورد ، از جمله:
انعطاف پذیری: سوئیچ PoE برق را از طریق کابل اترنت تأمین می کند و تقاضا برای سیم کشی برق اضافی را از بین می برد. بنابراین ، تجهیزات را می توان براساس مکان مورد نیاز نصب کرد. قابلیت اطمینان: نگه‌داری و رسیدگی به سوئیچ‌های PoE نیز راحت‌ است. شما می توانید از راه دور روی سوئیچ‌های poe نظارت داشته باشید و زمانی که دچار خرابی شدند می توانید آن‌ها را به صورت کامل  اموش کنید. مقرون به صرفه: با سوئیچ شبکه PoE ، دیگر نیازی به خرید و نصب سیم و پریز برق اضافی توسط کاربران نیست که باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های نصب و نگهداری می شود.

چه زمانی باید از سوئیچ‌ PoE استفاده کنید؟

شما می توانید در صورتی که از یک یا دو دستگاه poe استفاده می کنید از poe اینجکتور جهت تامین برق مورد نیاز استفاده کنید. اینجکتور ها دستگاه های سخت افزاری کوچک و ساده ای هستند که شما به شبکه خود متصل می کنید تا به شما امکان دهد دستگاه های دیگر را در سراسر شبکه خود تأمین کنید.  زمانی که که تعداد دستگاه‌های PoE زیاد باشد برای مثال هنگامی که از تلفن‌های VoIP و
یا دوربین های آی پی استفاده می‌کنید، به دلیل پیچیدگی بالا نمی توان از اینجکتور ها استفاده کرد. بعضی از سوئیچ ها هم نمی توانند از اینجکتور استفاده کنند ُ مانند سوئیچ‌های معمولی که از قابلیت PoE پشتیبانی نمی‌کنند.

تفاوت سوئیچ poe با معمولی

تفاوت های اصلی بین سوئیچ های PoE و سوئیچ های معمولی به قابلیت دسترسی PoE مربوط می شود. سوئیچ معمولی برای تأمین برق از طریق اترنت PoE فعال نیست. با این وجود ، یک سوئیچ معمولی می تواند با استفاده از اتصال اینجکتور PoE یا تقسیم کننده PoE می تواند PoE را فعال کند. هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام سوئیچ برای زیرساخت شبکه شما بهتر است. تمام دستگاههای مدرن صنعتی از کابلهای بلند برای انتقال نیرو استفاده می کنند. ، باید مزایا و محدودیت های دستگاه های PoE را برای شبکه خود در نظر بگیرید. با تقاضای انرژی بیشتر و گسترش شبکه و سازمان ها ، استفاده از کابل ها افزایش یافته و پیچیدگی های بیشتری ایجاد می کند. این جایی است که قدرت در فن آوری اترنت (PoE) تفاوت ایجاد می کند. این انتقال قدرت بالاتر با تعداد کمتر کابل فن آوری جدیدی در عصر معاصر است. مانند هر فناوری دیگر ، PoE از طریق دستگاه های مختلف مانند سوئیچ PoE اداره می شود. در ادامه چند نمونه از سوئیچ های poe را برای معرفی و انتخاب شما عزیزان می آوریم.

سوئیچ شبکه PoE انکاتک مدل PSE5604EX

سوئیچ شبکه PoE انکاتک مدل PSE5604EX تولید شده شرکت انکاتک می باشد که همه یسوئیچ های تولیدی این شرکت از این قابلیت تبعیت می کنند و می توانند جریان برق را در کابل های شبکه بدون اتصال به پریز برقرار نماید . این سوئیچ شبکه انکاتک دارای ۵ پورت که ۴ پورت آن از قابلیت PoE پشتیبانی می کند و موجب کاهش هزینه های شبکه از جمله هزینه کابل کشی و مصرف برق می شود و ۱ پورت آپلینک می باشد . از ویژگی های دیگر این سوئیچ می توان به پهنای باند داخلی ۱/۶گیگابیت بر ثانیه ، توان ۶۵ وات ، اتقال تصویر و اطلاعات تا ۲۵۰ متر و ابعاد ۱۸۵*۱۰۵*۴۴mm اشاره کرد .

سوئیچ شبکه PoE انکاتک مدل PSE6504G

سوئیچ شبکه PoE انکاتک مدل PSE6504G از سوئیچ های شرکت انکاتک است که سوئیچ های این شرکت دارای قابلیت PoE می باشند . این سوئیچ شبکه دارای ۵ پورت با سرعت ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ ، ۱ پورت آپلینک و ۴ پورت با قابلیت PoE  است که می تواند برای مدیران شبکه هزینه های حاصل شبکه را کاهش دهد به این صورت که صرفه جویی در مقدار مصرفی کابل و صرفه جویی در مصرف برق می شود . این سوئیچ دارای ویژگی هایی از قبیل توان ۶۵وات ، پهنای باند داخلی ۴٫۸ گیگابیت بر ثانیه ، اتقال تصویر و اطلاعات تا ۱۰۰ متر ، پشتیبانی از استاندارد IEEE802.3af/at و ابعاد ۱۸۵*۱۰۵*۴۴ میلیمتر می باشد .

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید