ارائه دهنده تجهیزات پسیو شبکه و دیتا سنتر

آخرین بروزرسانی 2020/07/16 at 01:58 ب.ظ

ارائه دهنده تجهیزات پسیو شبکه و دیتا سنتر

ارائه دهنده تجهیزات پسیو شبکه و دیتا سنتر

در هر شبکه کامپیوتری معمولا دو دسته تجهیزات وجود دارد: تجهیزات فعال (Active) و تجهیزات غیرفعال (Passive). اما این دو دسته با هم چه تفاوتی دارند؟
به تمامی ابزار و تجهیزاتی که عملکرد آن ها وابسته به جریان برق نباشد و در واقع به جریان برق نیازی نداشته باشند «تجهیزات پسیو» می گویند. به عبارت دیگر قطعاتی که در تولید، هدایت و یا تقویت سیگنال ها نقشی نداشته باشند، تجهیزات پسیو هستند و در جهت مخالف قطعاتی که برای استفاده از آن ها باید به جریان برق متصل شوند و در تولید، هدایت و تقوییت سیگنال ها نقش دارند، تجهیزات اکتیو نامیده می شوند.
در این مقاله از لاوان ارتباط تجهیزات پسیو شبکه را به صورت جداگانه بررسی می کنیم:رک ها و متعقات آن:

اگر بخواهیم «رک» را تعریف کنیم به زبان ساده باید گفت، رک یک محفظه است که سرور و متعلقات آن مثل روتر، مودم، سوئیچ و … در آن قرار می گیرد. واحد اندازه گیری هر رک یونیت (Unit) است.
شرکت لاوان ارتباط از سال ۱۳۸۷ با هدف تامین بخشی از نیاز شرکت ها و سازمان های مختلف به رک های استاندارد و با کیفیت، تولید رک های ژوان را آغاز کرد. این رک ها با دارا ببودن مشخصه های فنی متعدد به همراه ویژگی هایی از قبیل طراحی زیبا و منحصر به فرد، تنوع در مدل، سایز و متعلقات می تواند در همه شرکت ها و سازمان ها مورد استفاده قرار بگیرد. این رک ها در مدل های مختلف از قبیل رک های سروری، دیواری و آزمایشگاهی ارائه می گردد.

رک های ژوان در سایزهای ۶ تا ۴۲ یونیت، عرض های ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ و عمق های ۴۵ و ۶۰ برای رک هایی دیواری و عمق های ۶۰، ۸۰، ۱۰۰ و ۱۲۰ برای رک های ایستاده مناسب برای انواع مراکز داده می باشند.

به قسمت های مختلف یک رک، متعلقات آن می گویند که عبارتند از: سینی های ثابت و متحرک (از آن ها به منظور جداسازی بخش های مختلف استفاده می شود). بلانک پنل ها، پاور ماژول ها، کنترل کننده های دما (فن ها)، چرخ و پایه، قفل های حفاظتی، لایت پنل و انواع درب های شیشه ای مقاوم، فلزی مشبک و ساده.

پچ پنل ها:

پچ پنل (همان طور که از نامش پیداست) یک پنل است که از آن برای پچ کردن (متصل کردن) استفاده می شود. معمولا در هنگام کابل کشی بخش های مختلف ساختمان، همیشه تعدادی سوکت وجود دارد که در حال حاضر مورد استفاده نیستند و کاربری با استفاده از آن به شبکه متصل نیست. اما همیشه این امکان وجود دارد که در آینده ای نه چندان دور کاربر یا کاربرانی از طریق این سوکت ها وارد مدار شبکه شوند. بنابراین پچ‌پنل، وسیله ایست که به کمک آن اتصال دو زیرسامانه کابل‌کشی محقق می‌شود. در واقع کار اصلی یک پچ‌پنل، اتصال یک نود به شبکه است و به کمک آن می‌توان شبکه ارتباطی را به نقطه‌ای که نود مورد نظر نصب شده است، اتصال داد. پچ پنل قطعه ای مستطیلی شکل است که روی آن تعداد مشخصی (مثلا ۲۴ یا ۴۸) پورت شبکه وجود دارد و داخل رک قرار می گیرد. پچ‌پنل جزء ملزومات یک سامانه کابل‌کشی محسوب می‌شود و در تمامی ناحیه‌های توزیع طبقه، ساختمان و محوطه (FD,BD,CD) از آن استفاده می‌شود.

پچ کوردها:

پچ کوردها در یک پروژه کابل کشی عمومی برای برپایی یک اتصال (لینک) سریع بین بخش‌های ثابت کابل کشی شده با تجهیزات اکتیو مانند سوییچ ها یا سرورها استفاده می شوند. پچ کوردها جزو مهم ترین تجهیزات برای سرعت انتقال داده در یک شبکه هستند و طول آن ها نباید بیش از حد باشد. مخصوصا اگر در پروژه کابل کشی از تعداد زیادی پچ کورد استفاده کرده باشید، قابلیت اطمینان بالا و پایداری عملکرد دو عامل کلیدی و مهم هستند. بنابراین شرکت آر اند ام (R&M) بنا به دلایلی که ذکر شد تمرکز و دقت بسیار بالایی را بر روی ساخت پچ کوردهای خود می‌گذارد. پچ کوردهای RJ45 در سیستم کابل کشی R&Mfreenet توسط پلاگ‌های RJ 45 طراحی شده در همین شرکت تولید می شوند که مجهز به تکنولوژی (IDC (Insulation Displacement Contact هستند. همین امر موجب می شود این پلاگ ها از نظر کارایی سیگنال به نویز فوق العاده باشند. به دلیل طراحی خاص پلاگ های RJ45 شرکت آر اند ام R&M، سربندی کابل‌ها به هر شکلی که باشد هیچگونه تاثیری بر روی کارایی انتقال داده ندارد و عملکرد استثنایی و فوق العاده را برای کاربران فراهم می آورد. علاوه بر این پچ کورد های شرکت آر اند ام دارای خواص عالی از نظر دسترسی هستند: طراحی کوچک پلاگ ها این امکان را برای شما فراهم می‌آورد تا کابل کشی حتی در فضاهای کوچک و محدود یا پنل‌های بسیار شلوغ به راحتی صورت گیرد. تمام پچ کورد های شرکت آر اند ام جدا از آنکه چه رده بندی و یا طولی دارند، در دو نوع با محافظ (شیلددار) و بدون محافظ (بدون شیلد) تولید می‌شوند و جزء جدایی ناپذیر سیستم گارانتی شرکت آر اند ام هستند.

ارائه دهنده تجهیزات پسیو شبکه و دیتا سنتر-از مقالات وبسایت شرکت رایان سپند ارتباط (رسا)

سیستم های اتصال (Connection System) – کانکشن ماژول ها

برای سربندی از کابل های شبکه مسی باید از یک کانکشن استفاده کرد.کانکشن‌ها جز تجهیزات اساسی و بسیار مهم یک شبکه کامپیوتری هستند. به آن ها کی استون یا کی استون جک هم گفته می شود. بعنوان یکی از مهم ترین تجهیزات تاثیر گذار در سرعت شبکه کامپیوتری شما، بسیار مهم است که از کانکشن با کیفیت و مرغوب استفاده کنید. شرکت آر اند ام سوییس یکی از برندهای بسیار با کیفیت و معتبر در ساخت تجهیزات پسیو شبکه، همواره با نوآوری در طراحی، تولیدات خود را با بیشترین کارایی و عملکرد به بازار عرضه می‌کند. کانکشن های مسی که برای کابل های مسی ۴ زوج تولید شده‌اند را در زیر مشاهده می کنید. این کانکشن‌ها در دسته بندی‌های مختلف از تا Cat6A تولید شده‌اند که آن ها را در ذیل مشاهده می‌کنید. آزمایشات نشان داده‌اند که کانکشن Cat6A شرکت آر اند ام حتی می‌توانند کارایی بعنوان کانکشن Cat7 نیز مورد استفاده قرار گیرند (به شرطی که تمام استانداردهای کابل کشی رعایت شوند). شرکت R&M با بهره گیری از ۲۰۰ متخصص همواره با نوآوری و ارائه تجهیزات کاربر پسند یکی از پیشگامان تولید کانکشن‌های مسی بوده و در تازه‌ترین ابداع خود اقدام به تولید کانکشن‌های Cat6A EL Module کرده است. ویژگی بسیار منحصر به فرد این کانکشن‌ها آن است که علاوه بر سربندی آسان و بدون نیاز به آچار مخصوص کابل شبکه، دارای یک بست قفل شو در پشت کانکشن است که برای نگهداری کابل شبکه از آن استفاده می‌شود. شرکت آر اند ام توانسته است به کمک این بست کابلی کابل‌های شبکه را حتی در شرایط ۹۰ درجه بدون آنکه به کارایی و سرعت شبکه آسیبی وارد شود نگهداری کند و بدین ترتیب کابل کشی برای محفظه‌های بسیار کوچک را ممکن سازد.

سیستم های اتصال (Connection System) – پلاگ های FM45

علاوه بر کانکشن ماژول‌ها، پلاگ‌های RJ45 شبکه که با نام تجاری FM45 توسط شرکت آر اند ام R&M تولید می‌شوند از دیگر کانکشن‌های پر کاربرد در شبکه‌های کامپیوتری هستند. به کمک این پلاگ ها به راحتی می‌توان کابل شبکه را برای سربندی مستقیم با تجهیزات اکتیو آماده کرد. این پلاگ ها دارای IP های محافظتی مختلف از IP20 تا IP67 بوده و برای انواع محیط‌های صنعتی و غیر صنعتی مناسب هستند.

Data Center

از اوایل دهه ۹۰ میلادی با به وجود آمدن مفهوم وب در اینترنت و پروتكل HTTP كه به سادگی امكان به اشتراك گذاشتن مستندات در اینترنت را برای كاربران فراهم می کرد، روز به روز بر تعداد كاربران اینترنت افزوده شد. همچنین با زیاد شدن كاربران، بالا رفتن حجم مستندات و سادگی انتشار اطلاعات در اینترنت، مفاهیم تجاری نیز وارد عرصه اینترنت شدند. در چبنین شرایطی هر شركت یا سازمانی تصمیم به راه اندازی سایت های اینترنتی و یا بصورت فراتر، پایگاه داده ای تحت وب گرفته که به کمک آن، اغلب خدمات خود به ارباب رجوعانشان را از طریق اینترنت و بدون نیاز به حضور آنها در محل شرکت یا سازمان مورد نظر، ارائه نمایند.از طرفی راه اندازی چنین سرویسی نیازمند تامین تجهیزات گران قیمت، استخدام نفرات متخصص و صرف هزینه بالا می باشد.
راه حل این مشكل، راه اندازی مراكز خاصی تحت عنوانData Center  یا مركز داده می باشد. Data Center  ها با در اختیار داشتن خطوط پر سرعت اینترنت ، سرورهای قوی و متعدد، تجهیزات پیشرفته تامین برق ، تهویه مطبوع و متخصصین مجرب، امكان راه اندازی سرورهای وب را برای عموم مردم ممكن ساخته اند. شركت های تجاری ، سازمان ها و عموم مردم می توانند با اجاره كردن فضای محدودی در این دیتاسنترها، وب سایت های  خود را در معرض دید عموم قرار داده و با صرف حداقل هزینه بهترین سرویس ممکن را بدست آورند. برخی شركت های بزرگ نیز با توجه به نیاز خود، اقدام به اجاره كردن یك سرور در دیتاسنتر می نمایند و آن را از راه دور ( Remote ) با ابزارهای خاص كنترل می کنند. اكنون با توجه به رشد سریع اینترنت، روز به روز به تعداد Data Center ها اضافه می شود به طوری كه در حال حاضر در اكثر كشورهای پیشرفته این مراكز وجود دارند.

  Data Center به مجموعه‌ای از سرویس دهنده ها، زیرساخت‌های ارتباطی ، امنیتی و تجهیزات الکترونیکی گفته می‌شود که برای ارائه، نگهداری و پشتیبانی از سرویس‌های تحت شبکه ( اینترنت، اینترانت، اکسترانت ) بکار گرفته می‌شوند.

Data Center   ، بسته به نوع کاربردی که برای آن تعریف شده است، می‌تواند به عنوان یک مرکز پردازشی، مرکز ذخیره داده، مرکز جمع آوری داده و یا تمامی این موارد عمل کند. مراکز داده بسیار عظیم و متنوعی در سرتاسر شبکه جهانی اینترنت در حال سرویس دهی هستند که برخی از این مراکز استفاده تجاری محدود درون سازمانی دارند و برخی دیگر در اینترنت به صورت تجاری و یا عمومی قابل استفاده هستند.

از جمله Data Center های برتر در دنیا عبارتند از :

مایکروسافت:
Data Center شیکاگوی مایکروسافت یکی از بزرگترین Data Center های دنیا با ۶۵ هزار متر مربع، میزبان حدود یک میلیون سرور است که در واحدهای ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ تائی دسته بندی شده اند.

گوگل:

گوگل هیچگاه رسماً تعداد سرورهای خود را اعلام نکرده؛ ولی می گویند این شرکت صاحب بیش از ۹۰۰ هزار سرور است. حتی عجیب نیست اگر گوگل را با ۱۳ مرکز داده در سراسر دنیا مالک بزرگترینData Center جهان بنامیم .

ساختار Data Center

۱) سیستم برق پشتیبان :
یکی از مهم ترین مسائل در Data Center سرویس دهی بدون وقفه به مشتریان می باشد. با توجه به امکان قطع برق به دلایل مختلف همچون حوادث غیرمترقبه یا جنگ، نیاز به سیستم برق پشتیبان ضروری استمعمولاً  Data Centerهای بزرگ از UPS های مخصوصی استفاده می کنند که امکان سرویس دهی به بیش از صدها سرور را دارند. علاوه بر سیستم UPS ، ژنراتورهای قوی نیز درData Center وجود دارد تا در صورت قطع بلندمدت برق، سرویس دهی بدون وقفه انجام شود .

۲) مشخصات فیزیکی :

با توجه به این نکته که اکثر سرورهای وب از نوع Desktop هستند، ساختمان دیتاسنترها اکثرا با سقف های بلند ساخته می شوند که علاوه بر تهویه هوا، امکان قرار دادن سرورهای بیشتر را می دهند. همچنین در تمامی Data Centerها، مسیرهایی برای گذراندن کابل های شبکه  کابل های برق وجود دارد. علاوه بر این موارد، وجود سیستم تهویه قوی برای پایین نگه داشتن دمای سرورها ضروری می باشد. البته مشخصاتی همچون وجود سقف کاذب، کف کاذب و همچنین سیستم اطفاء حریق در برخی موارد توصیه شده است.

۳) دستگاههای ذخیره سازی اطلاعات (Storage) : ذخیره سازی متصل به شبکه (Nas) دستگاهی است که به صورت اشتراکی در شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.

۴) وجود سیستم های پشتیبان گیری : با توجه به سیاست های Data Center و نیاز پروژه ، پشتیبان گیری از اطلاعات امری کاملا ضروری می باشد.

ارتباط با ما:

ارائه دهنده تجهیزات پسیو شبکه و دیتا سنتر

مشاوران تلفنی ما می ­توانند بسته به درخواست شما از لحظه تصمیم گیری برای خرید یا نصب در بستر شبکه در کنار شما همراهان گرامی باشند. کارشناسان ما با ارائه نظرات کاربردی خود، با در نظر گرفتن شرایط بازار این حوزه در کشور، کمک شایانی برای رسیدن به هدف اصلی، که تهیه بستری شخصی سازی شده برای سازمان و تجارت شماست فراهم می آورند.برای تماس کلیک کنید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید