انواع سوئیچ های سیسکو ۲۹۶۰ و تفاوت آن ها – بخش دوم

انواع سوئیچ های سیسکو ۲۹۶۰ و تفاوت آن ها – بخش دوم

انواع سوئیچ های سیسکو ۲۹۶۰ و تفاوت آن ها – بخش دوم

انواع سوئیچ های سیسکو 2960 و تفاوت آن ها - بخش دوم

انواع سوئیچ های سیسکو ۲۹۶۰

سوئیچ های کاتالیست ۲۹۶۰ از نوع مدیریتی بوده، به همین دلیل است که این نوع سوئیچ سیسکو مورد توجه سازمان ها هستند. سوئیچ های شبکه ۲۹۶۰ در لایه ی دوم یا سوم شبکه قرار می گیرند. این نوع سوئیچ ها به سوئیچ های لایه دو و سه نیز معروف هستند. البته سوئیچ های لایه ی دو با نام سوئیچ های دسترسی نیز شناخته می شوند.سوئیچ های لایه ی دو را می توان به سوئیچ های لایه ی سه و یا همان سوئیچ های مرکزی وصل کرد.کسب و کارها می توانند از سوئیچ های ۲۹۶۰، ۲۴ پورت و یا ۴۸ پورت استفاده کنند و از آن ها را به عنوان سوئیچ ستون فقرات شبکه نصب کنند. این سوئیچ ها می توانند ترافیک اترنت که توسط گره های شبکه به سمت سوئیچ سیسکو فرستاده می شوند را مسیر یابی کنند.نسخه ی کوچک این سوئیچ ها که سوئیچ های فشرده ۸ پورتی هستند، در بازار موجود هستند. این سوئیچ ها از فناوری ارتباط اترنت یکسانی استفاده می کنند.این سوئیچ ها نسبت به سایر سوئیچ ها قیمت کمتری داشته بنابراین برای مراکز آموزشی مناسب هستند، این سوئیچ شبکه سیسکو بار ترافیکی کمتری نیز دارند.

نحوه نام گذاری سوئیچ های سیسکو

ملاک برای نام گذاری سوئیچ های سیسکو قابلیت ها و توانایی هتند که این سوئیچ سیسکو دارند.  برخی از ویژگی های سوئیچ سیسکو را با نام آن ها می توان فهمید. اگر قصد خرید سوئیچ های سیسکو را دارید در هنگام خرید به مشخصات فنی آن توجه داشته باشید.

– کلمه WS در این سوئیچ ها نشان دهنده این است که این دستگاه یک سوئیچ است. کلمه C در سوئیچ ها به معنی این است که این دستگاه از سری کاتالیست می باشد.

– کلمه X مانند سری S یک پورت یک گیگا بیتی Downlink دارد. XR نیز تمامی قابلیت های سری X را داشته و تنها تفاوت آن با سری X در این است که این سری دارای پاور Redundant می باشد.

– CX کامپک مدل بوده و معمولا برای سوئیچ های ۸ پورت به کار گرفته می شود و به صورت Compact هستند این یعنی نسبت به سایر سوئیچ ها حجم کوچک تری دارد.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید