باتری اچ پی

آخرین بروزرسانی 2020/07/18 at 05:22 ب.ظ

باتری اچ پی

باتری اچ پی

باتری اچ پی - وبسایت رایان سپند ارتباط

تعویض باتری لپ تاپ اچ پی

باتری لپ تاپ از آن دست قطعاتی است که چه کاربران و چه سازندگان دستگاه توجه ویژه ای به آن دارند. این توجه از آن روست که باتری لپ تاپ، تأثیر مستقیمی در تعیین میزان فعالیت و آماده به کار بودن دستگاه دارد. هر چه میزان کارکرد باتری بالاتر باشد، سازندگان لپ تاپ، مانور تبلیغاتی بیشتری انجام می دهند و از این آیتم، به عنوان یکی از ویژگی های منحصربفرد دستگاه یاد می کنند. در سوی دیگر، کاربران نیز، دستگاه را یکی از اولویت های انتخابی خود قرار می دهند.

اما با وجود تکنولوژی ها و فناوری های بکار رفته در تولید این قطعه، همچنان باتری لپ تاپ، یکی از قطعات پراستهلاک این دستگاه است که ظرف مدت دو تا سه سال کیفیت خود را از دست داده و نیاز به تعویض پیدا می کند. اگر از کاربران لپ تاپ های اچ پی باشید می توانید خدمات مرتبط با تعویض لپ تاپ اچ پی را با حضور در مرکز تعمیرات لپ تاپ اچ پی دریافت نمایید.

تعویض باتری لپ تاپ اچ پی در این مرکز صرفاً پس از طی مراحل عیب یابی دستگاه و تأیید خرابی آن انجام می پذیرد. خدمات ارائه شده در این مرکز، منحصر به تعویض باتری لپ تاپ اچ پی نیست و شما کاربران گرامی می توانید با مراجعه به کارشناسان این مجموعه خدمات مرتبط با بازیابی و احیا این قطعه را دریافت نمایید و باتری های به اصطلاح مرده  خویش را عمر و کیفیت دوباره ببخشید.

زمان تعویض باتری لپ تاپ اچ پی

عموماً زمان تعویض باتری لپ تاپ اچ پی از سوی خود دستگاه به کاربر اعلام می گردد. از سوی دیگر، هنگامی که عمر باتری به انتها رسید، کاربر متوجه می‌شود که ظرفیت باتری به اندازه گذشته نیست. برای مثال اگر ۳ ماه قبل می‌توانست ۴ ساعت با باتری کار کند، اکنون این میزان به ۳۰ دقیقه کاهش یافته است. هنگامی که ویندوز تشخیص دهد که ظرفیت باتری، به کمترین میزان ممکن رسیده است، به صورت خودکار به کاربر هشدارهای لازم را خواهد داد.

اگر کنجکاوید تا بدانید که میزان ظرفیت باتری لپ‌تاپ‌تان تا چه اندازه کاهش یافته است، می‌توانید از نرم‌افزار BatteryInfoView استفاده کنید. این نرم افزار به شما نشان خواهد داد که ظرفیت باتری لپ تاپ شما در حال حاضر به چه میزان است. در یک وضعیت فرضی اگر ظرفیت باتری دستگاه در ابتدا ۸۶,۵۸۰ میلی‌وات ساعت بوده است ممکن است حال ظرفیت کامل آن ۶۱,۲۶۱ میلی‌وات ساعت شده باشد. به زبان ساده‌تر، این باتری می‌تواند ۷۰٫۸ درصد از آن‌چه که در روز اول توان داشته، انرژی ذخیره نماید.

بنابراین بهتر است به اخطارهای ویندوز که مرتبط با باتری لپ تاپ هستند دقت کنید. به ویژه اگر دو سه سالی از خرید لپ تاپ تان می گذرد و احتمال خرابی باتری لپ تاپ تان را می دهید. نمونه هشدار ویندوز در ارتباط با زمان تعویض باتری لپ تاپ اچ پی را در بخش زیر مشاهده می نمایید.

نکات مهم در نگهداری و افزایش عمر UPS و باتری UPS

  1. انتخاب UPS با توان بالاتر باعث می‌شود یو پی اس از حداکثر توانش استفاده نکند و در نتیجه UPS، عمر بیشتری خواهد داشت.
  2. UPS های آنلاین، به دلیل ماهیتشان، مدام در حال کار هستند در نتیجه فرسودگی در قطعات در این نوع UPS بیشتر است پس با توجه به مورد مصرف، بهتر است یو پی اس آفلاین یا اینترکتیو تهیه کنید تا هزینه‌ها کم‌تر شود. از جمله موارد مصرف UPS های آنلاین، در کنار ژنراتورهاست و باید قطعاتی با کیفیت بالا که البته پرهزینه است استفاده شود.
  3. مطابق با نیازها و شرایطی که در کاتالوگ UPS آمده، از دستگاه استفاده و نگهداری کنید. مثلا دمای محیطی که UPS در آن نصب می‌شود با دمای تایید شده برای آن یکی باشد چرا که عدم رعایت این محدوده دما، باعث کم شدن عمر یو پی اس و باتری آن می‌شود.
  4. به صورت دوره‌ای، UPS را سرویس و شارژ نمایید.

عوامل موثر در طول عمر باتری UPS

عوامل موثر در طول عمر باتری یو پی اس به سه دسته تقسیم می‌شود:

  1. دمای محیط
  2. کیفیت شارژ باتری
  3. دفعات و عمق شارژ

پارامتر دما، موثر در عمر باتری

دمای محیط از عوامل موثر در ظرفیت و طول عمر باتری است و توصیه می‌شود باتری ها را در گرمای بالای ۲۰ یا ۳۰ درجه نگه ندارید به همین منوال هم نگهداری باتری در مجاورت عوامل گرمازا مانند نور خورشید و مکان‌های بسته توصیه نمی‌شود.

پیشنهاد ما در دماهای خیلی پایین یا خیلی بالا، استفاده از باتری های نیکل کادمیوم است اما در شرایطی که تغییرات دما زیاد نیست، استفاده از باتری های سرب اسیدی به‌صرفه‌تر است زیرا در مقایسه باتری نیکل کادمیوم ۱۰ تا ۱۵ برابر قیمت کم‎تری دارد ولی در عوض عمر کم‌تری هم داراست.

هر چه دما کمتر، عمر باتری بیشتر.

قرار دادن هر نوع وسیله روی UPS، باعث اختلال در تبادل حرارت سی پی یو با محیط می‌شود در نتیجه طول عمر UPS و باتری UPS کم می‌شود.

پارامتر عمق دشارژ و دفعات شارژ، موثر در عمر باتری

نکته مهم درباره باتری ها این است که تعداد سیکل مجاز شارژ برای هر باتری مشخص است که در کاتالوگ مربوط به باتری موجود است. عمر باتری با هر بار شارژ و دشارژ، کم می‌شود تا به عدد سیکل مجاز شارژ برسد. در این صورت ظرفیت کامل باتری قابل استفاده نیست و جریان‌دهی کم شده و در نهایت کارایی آن کاهش می‌یابد. اینجاست که عمر باتری تمام شده و باید آن را عوض کرد.

پارامتر موثر در افزایش عمر باتری، DOD یا Depth of Discharge است. با کاهش DOD، عمر باتری افزایش می‌یابد یعنی هر چه دفعات و عمق دشارژ بیشتر باشد، عمر باتری کم می‌شود. DOD در واقع درصد دشارژ شدن باتری است. به عنوان مثال اگر ۳۵ درصد شارژ باتری استفاده شود یعنی DOD برابر با ۳۵ باشد، نسبت به زمانی که ۶۰ درصد شارژ باتری استفاده شود یعنی DOD برابر با ۶۰ باشد، عمر باتری یک تا دو سال بیشتر خواهد بود. اگر عمق دشارژ برابر با ۸۰ باشد، عمر باتری ممکن است به ۶ ماه هم کاهش یابد.

 

شارژر باتری، موثر در عمر باتری

برق شهری، متناوب است و تجهیزات الکترونیکی از برق متناوب استفاده می‌کنند اما تمامی باتری ها برق مستقیم تولید می‌کنند، بنابراین قسمتی از یو پی اس به نام شارژر (Charger)، کار تبدیل برق متناوب به برق مستقیم را برای شارژ باتری ها انجام می‌دهد. با توجه به اینکه برق شهری از نوع جریان متناوب است و برق مورد استفاده باتری‌ها، جریان مستقیم، بخشی از UPS ها، به عنوان شارژر، وظیفه تبدیل جریان متناوب به جریان مستقیم را برعهده دارد.

شارژر UPS از موارد بسیار مهم و موثر در طول عمر باتری UPS است.

قیمت سرور اچ پی

جهت خرید رم سرور اچ پی با ما در ارتباط باشید. جهت دریافت شماره تماس اینجا کلیک کنید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید