برای حفظ امنیت(security) چه اقداماتی انجام دهیم؟
حفظ امنیت(security)
برای حفظ امنیت(security) چه اقداماتی انجام دهیم؟
امروزه بسیاری از مردم بیشتر وقت خود را در محیط مجازی می گذرانند و گاها اطلاعاتی بسیار حساس و حیاتی را در محیط مجازی منتقل می نمایند لذا راه های زیادی برای سوء استفاده از این داده ها وجود دارد که در اکثر مواقع با انجام اموری ساده و باید ها و نباید های پیش پا افتاده می توانید از بسیاری از این نفوذ ها جلوگیری کنید که در این مقاله قصد داریم به ۵ مورد از آن ها اشاره کنیم.
از رمز های عبور پیچیده استفاده کنید و آن ها را مرتبا تغییر دهید
پسوردی که برای اکانت های خود در نظر می گیرید بهتر از بیش از ۱۰ کاراکتر و شامل اعداد، علائم، حروف بزرگ و کوچک باشد تا هک کردن آن به سادگی قابل انجام نباشد. برای ایجاد یک رمز عبور قوی می توانید از سایت هایی مانند passwordsgenerator.net استفاده کنید همچنین پسورد های خود را هرچندوقت یکبار تغییر دهید.
از اطلاعات شخصی خود برای پسورد ها استفاده نکنید
یکی از راه های نفوذ به سیستم و حدس پسورد ها، وجود اطلاعات شخصی شما در پسورد در نظر گرفته شده است. پس سعی کنید از اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، مکان و سایر دیتاهای اینچنینی استفاده نکنید.
از احراز هویت چند عاملی(multi-factor) استفاده کنید
سعی کنید از سیستم های احراز هویت هایچند مرحله ای مانند تایید هایی از طریق ایمیل، پیام کوتاه، اثر انگشت و … استفاده کنید که این مورد در برخی از پلتفرم ها احراز هویت ۲FA و MFA به راحتی قابل انجام است، بنابراین می توانید لایه محافظ دیگری به حساب های آنلاین خود اضافه کنید.
از نصب آنتی ویروس ها از منابع ناشناخته جدا پرهیز کنید
اگرچه استفاده از آنتی ویروس ها در سیستم شما می تواند به افزایش امنیت(security) کمک کرده و با بدافزار ها مقابله کند اما در صورتی که از منابع غیر معتبر و شخص ثالث دانلود و نصب شود می تواند راهی برای نفوذ به سیستم شما فراهم کند پس به این نکته توجه کرده و همیشه نرم افزار ضد ویروس محبوب و آزمایش شده را نصب کنید و از وب سایت های معتبر در این باره بهره ببرید همچنین هرگز به تبلیغاتی که به صورت pop-up به شما می گویند رایانه شما به ویروس آلوده است اعتماد نکنید چراکه با کلیک بر روی آن دکمه پر زرق و برق امنیت سستم شما شدیدا در خطر می افتد.
فایل ها و پیوست های ارسال شده از منابع ناشناس را نادیده بگیرید
در اکثر مواقع ارسال فایل های مخرب، بد افزار ها، درخواست اطلاعات در وب سایت های جعلی و یا به صورت کلی مشکلات فیشینگ از سمت ارسال آن ها در فایل های ناشناخته و یا پیوستی در ایمیل و … ارسال می شود که با دانلود و دریافت آن ها نفود به سیستم شکل می گیرد.
منبع : سرور