چهار مرحله برای ساخت محصول IoT سودآور – بخش اول

چهار مرحله برای ساخت محصول IoT سودآور – بخش اول

چهار مرحله برای ساخت محصول IoT سودآور – بخش اول

چهار مرحله برای ساخت محصول IoT سودآور - بخش اول

 تولید یک محصول IoT که ارزش مداوم و مکرر را ارائه می دهد نیاز به برنامه ریزی استراتژیک و تمرکز بر حل مشکلات مناسب در تجارت شما دارد.

طبق نظرسنجی سیسکو ، بیش از ۶۰ درصد از پاسخ دهندگان اعتراف کرده اند که به طور قابل توجهی پیچیدگی های مدیریت ابتکار عمل IoT خود را دست کم گرفته اند. حتی نگران کننده تر، همان نظرسنجی همچنین نشان داد که ۷۵ درصد از پروژه های IoT ایجاد شده، با شکست مواجه شده اند.

در حالی که روش های بسیاری برای ساخت یک محصول IoT وجود دارد، ما دریافته ایم که شرکت هایی که موفق می شوند محصولات مرتبط خود را به بازار برسانند چهار مرحله اساسی را انجام می دهند. اگرچه این لیست به هیچ وجه جامع نیست، امیدواریم که همانطور که می خواهید استراتژی های خود را بسازید و محصولات IoT خود را ایجاد کنید، نقطه شروع یا اطلاعات جدیدی را به شما ارائه دهد.

۱. مشکلات و چالش های کسب و کار خود را درک کنید

قبل از ساختن یک محصول IoT، باید درک اساسی در مورد چگونگی بهره برداری IoT در کسب و کارتان داشته باشید. غالباً کسب و کارها به جای تمرکز بر روی مدل تجاری خود، از “هدف اتصال” شروع می کنند. شرکت هایی که فقط به دنبال ایجاد یک نسخه متصل از یک محصول هستند، نمی توانند مشکلات واقعی تأثیرگذار بر تجارت را حل کنند.

شرکت ها ابتدا باید مشکلی را که می خواهند حل کنند درک کنند. آیا یک ماشین کارخانه خیلی اوقات خراب می شود؟ آیا برای تعمیر تجهیزات خود به یک ارائه دهنده خدمات شخص ثالث احتیاج دارید؟ پس از ایجاد مشکل، باید اطمینان حاصل کنید که هر تصمیم شما برای تولید یک محصول IoT در راستای حل مساله ای در کسب وکار شما، پیش می رود.

در این مرحله، شرکت ها غالباً مشکلات اقتصادی واقعی را که با آن روبرو هستند اشتباه تشخیص داده و سعی می کنند یک محصول IoT بسازند تا مشکلات جزئی که ارزش واقعی ندارند را حل کنند. محصولات IoT تنها با ارائه مقادیر مستمر و مداوم برای تجارت و مشتریان، از نظر اقتصادی قابل برآورده شدن هستند. در حالی که به چندین روش، شرکتها می توانند از طریق IoT ارزش ایجاد کنند؛ ما دریافتیم که پنج روش اصلی وجود دارد که شرکت ها از محصولات خود کسب درآمد می کنند:

تعمیر و نگهداری پیشگیرانه: تولید کنندگان می توانند ماشین آلات و تجهیزات را با سنسورها متصل کنند تا هشدارهای وضعیت نگهداری را دریافت کنند.
ردیابی دارایی: فن آوری های IoT به تولید کنندگان امکان می دهد دارایی های مداوم در حال حرکت (مانند تجهیزات متحرک یا وسایل نقلیه) را در زمان واقعی نظارت کنند. با گسترش دیدگاهشان، آنها می توانند مشکلات را قبل از بروز حل کنند.
گزارش سازگاری: با نظارت از راه دور دارایی های حساس، دستگاه های IoT به تولید کنندگان این امکان را می دهند تا هزینه های مرتبطه را با رعایت نکات نظارتی به طرز چشمگیری کاهش دهند.
مدیریت زنجیره تأمین: شرکت ها می توانند از عملیات زنجیره تأمین خود برای گسترش دیدگاهشان و بهینه سازی خدماتشان استفاده کنند.
نظارت بر محیط زیست: از سنسورهای IoT می توان برای کشاورزی تجاری، نظارت بر آب و موارد دیگر استفاده کرد. با حمایت از منابع ارزشمند، شرکت ها می توانند ارزش افزوده ای را برای مشتریان و تجارت خود ارائه دهند.

۲. تیم خود را به درستی تشکیل دهید

شرکتها باید متخصصان دامنه کارآزموده و مجموعه مهارتهای مناسب را برای ساخت محصول موفق IoT جمع کنند. این مرحله جایی است که بسیاری از شرکت ها اشتباه می کنند؛ زیرا آنها کارشناسان متقاضی مورد نیاز برای ساخت یک محصول را ارزیابی نمی کنند. ابتکار عمل IoT به تیم های جدیدی نیاز دارد که از ساختارهای سنتی ارگان پشتیبانی نمی کنند یا با آنها آشنا نیستند. برای ساخت یک محصول موفق IoT، شرکت ها به طور معمول نیاز به تخصص مهندسان سیستم عامل، برق، مکانیک، سخت افزار و غیره دارند.

برخی از کسب و کارها نه تنها نتوانسته اند متخصصان مناسبی را به وجود آورند، بلکه در ساختن تیم های صحیح که ابتکار عمل این متخصصان را ارزشمند می کند نیز ناکام هستند. بهترین تیم های IoT تصمیم گیران و متخصصان فنی و تجاری هستند (مانند مدیران c-suite، عملیات، IT، مهندسی، بازاریابی و پشتیبانی). به عنوان مثال تیم های محصول و بازاریابی نیاز به ایجاد چشم انداز دراز مدت از محصول و نقشه راه اندازی کوتاه مدت اجرایی در کنار هم دارند. این تیم ها برای همکاری در برنامه ریزی مؤثر باید زیر یک سقف زندگی کنند؛ تصمیمات را نمی توان در انزوا گرفت.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید