کاشت تراشه مغزی Neuralink برای انسان – بخش اول

کاشت تراشه مغزی Neuralink برای انسان – بخش اول

کاشت تراشه مغزی Neuralink برای انسان

کاشت تراشه مغزی Neuralink برای انسان - بخش اول

ایلان ماسک شرکت نوروتکنولوژی را در سال ۲۰۱۶ تأسیس کرد و در تلاش است تا آزمایش های انسانی را برای ایمپلنت مغزی که به اندازه یک سکه است را انجام دهد که این کار به رایانه ها امکان رمزگشایی سیگنال های عصبی را می دهد. ایلان درتلاش است که با گسترش این کار به افراد فلج یا کسانی که به طور کامل و مادرزاد نابینا هستند کمکی کرده باشد.

Neuralink چیست؟

ممکن است Neuralink به اندازه دیگر سرمایه گذاری های ایلان ماسک معروف نباشد. دستگاه Neuralink به اندازه یک سکه می باشد و نام آن Link است که توسط یک ربات در جمجمه کاشته می شود. این دستگاه با بلوتوث به یک کامپیوتر متصل می شود تا ارتباط متوالی داشته  باشد. در آینده پروتزهای Neuralink به افراد مبتلا به انواع مختلف اختلالات عصبی که در آن قطع یا عملکرد نادرست بین مغز و اعصابی که در خدمت بدن هستند کمک می کند که شامل افراد مبتلا به پاراپلژی، بیماری پارکینسون و صرع می شود.

سال ۲۰۲۱ این شرکت یک ویدیوی حیرت انگیزی را منتشر کرد که در این ویدیو یک میمون ماکاک به نام پیجر که تنها نه سال داشت را نشان می داد که با داشتن یک دستگاه Neuralink کاشته شده در جمجمه توانسته با رایانه بازی Pong را با موفقیت انجام دهد. انتظار می رود آزمایش های انسانی برای توسعه بیشتر نمونه اولیه Neuralink در اواخر سال ۲۰۲۲ مشروط به تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده آغاز شود.

جنجال های Neuralink

ماسک آزمایش های انسانی Neuralink  را در سال ۲۰۲۰ مطرح کرد اما به خاطر مشکلات درون شرکت این آزمایش چندین بار به تعویق افتاد. این شرکت مورد انتقاد گروه های حقوق حیوانات قرار گرفته است که آن را به سوء استفاده از حیوانات در آزمایش ها متهم کرده اند. یکی از سازمان های حمایت از مراقبت های بهداشتی در اوایل سال ۲۰۲۲ شکایتی را علیه Neuralink ارائه کرد که این شرکت را به انجام آزمایش های تهاجمی و مرگبار مغز بر روی ۲۳ میمون متهم کرد.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید