پروتکل FTAM چیست؟
ابتدا پیش از آنکه به سراغ پروتکل FTAM برویم بهتر است ابتدا بهتر است مطالبی را در رابطه با پروتکل برای شما عزیزان شرح دهیم. پروتکل را در بحث های کامپیوتری میتوان همانند یک قرار داد دانست. این قرار دارد در بردارنده قوانین و معیار های می باشد، که هر دو طرف بایستی از این ضوابط پیروی نماید و از آن خارج نگردد. بدون شک شما با پروتکل HTTP آشنایی دارید و به خوبی می دانید که در ابتدا همه ای آدرس های اینترنتی این پروتکل را بکار می بردند. امروز پروتکل های متعددی که هر یک دارای وظیفه ای می باشند وجود دارد. یکی از این پروتکل ها FTAM می باشد. که ما در این مطلب از رسا تمایل داریم آن را مورد بحث قرار دهیم. در یک کلام ساده هر یک از پروتکل های موجود با انجام درست وظایف خود منجر می شوند شما تحت عنوان کاربر از اینترنت استفاده نمایید.
پروتکل FTAM
این پروتکل بر گرفته از عبارت File-Transfer Access and Management می باشد که مفهوم آن شیوه دسترسی به انتقال فایل ها می باشد. همچنین ممکن است شما تحت عنوان دسترسی و مدیریت انتقال فایل، این پروتکل را بشناسید. این پروتکل بر طبق مدل اتصال سیستم های باز تولید گردیده است. FTAM این امکان را برای کاربران مهیا می سازد تا امکان دسترسی راحت تری به فایل ها و پوشه ها داشته باشند. همچنین ذخیره داده ها از راه دور صورت گیرد. عملکرد این پروتکل را میتوان شبیه به FTP دانست. ولیکن تا به حال نتوانسته است همانند این پروتکل کار کند و جای آن را بگیرد.
نکته
درست است که کار با این پروتکل به سهولت امکان پذیر می باشد؛ ولیکن دارای امنیت نمی باشد. به عبارتی انتقال فایل رمز گذاری نمی گردد. در نتیجه این موضوع به این معنا است که در زمان منتقل نمودن فایل ها از آن ها محافظت نمی شود. از اینرو اگر شما امنیت را در اولویت قرار داده اید به این مسئله باید توجه نمایید.