شرکت ها به چه تعداد سرور نیاز دارند و چرا؟ – بخش دوم
شرکت ها به چه تعداد سرور نیاز دارند و چرا؟ – بخش دوم
شرکت ها به چه تعداد سرور نیاز دارند و چرا؟ – بخش دوم
تعیین کاربری سرور
در ابتدا باید کاربری سرور را مشخص کنید، سرورها انواع مختلفی دارند که هر کدام کار خاصی را انجام می دهند. و مطابق با کاربری مورد نظر شما هر کدام سخت افزار خاصی را نیاز دارند.به عنوان مثال سخت افزار وب هاستینگ با سخت افزار های دیگر یا تجهیزات اشتراکی مانند پرینتر متفاوت است.این که سرور قرار است چه کاری را انجام دهد شما تعیین می کنید، مثلا ممکن است بخواهید سرور شما منبع پردازش شما باشد یا محل ذخیره و نگهداری داده ها و اطلاعات و سایر موارد.سپس باید نوع تسک هایی که قرار است سرور مدیریت کند را مشخص کنید، برخی از آن ها مبتنی بر رم، برخی مبتنی بر هارد و برخی دیگر مبتنی بر پردازنده هستند.
به عنوان مثال اگر قرار است شما از سرور برای پشتیبان گیری اطلاعات و فایل سرور استفاده کنید بهتر است از فضای مبتنی بر هارد استفاده کنید.اگر قرار است سرور یا دیتا بیس شما به درخواست های کاربران زیادی پاسخ دهد پس شما نیاز به رم بیشتری خواهید داشت.و زمانی که برای کاربری هایی مانند ماینینگ و مدلسازی به قدرت پردازش بالاتری نیاز دارید پس باید مبنی بر پردازنده باشد. در برخی از برنامه ها نیز شما هر سه مورد را نیاز دارید.توجه داشته باشید که سرورها دارای پردازنده های بسیار قوی هستند و به طور ۲۴ ساعته روشن می باشند تا تمام سرویس های آن ها برای شما قابل دسترس باشد. مقدار cpu و رم و هارد توسط یک جدول مشخص شده تعیین می شود.
تعیین تعداد کاربران
تعیین تعداد کاربران یک نکته بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار بگیرد، مخصوصا در زمان هایی که کاربران زیادی به صورت همزمان از سروریس های شما استفاده می کنند.به عنوان مثال تصور کنید که شما در سایت خود یک فروش ویژه راه اندازی کرده اید، بنابراین اگر پیک ترافیک را در نظر نگرفته باشید سایت شما با کندی مواجه خواهد شد و یا به طور کامل کرش می کند.روش های مختلفی برای تعیین تعداد کاربران وجود دارد به عنوان مثال کاربر در دقیقه، که میانگین تعداد کاربران در دقیقه را محاسبه می کند.کاربران در حال حاضر، که نشان دهنده ی میزان استفاده کاربران از سرور در یک زمان مشخص است.