افزایش قدرت آنتن دهی وای فای مودم (با روش تغییر کانال فرکانس) – بخش دوم
افزایش قدرت آنتن دهی وای فای مودم (با روش تغییر کانال فرکانس) – بخش دوم
افزایش قدرت آنتن دهی وای فای مودم (با روش تغییر کانال فرکانس) – بخش دوم
فرکانس
به رابط مدیر شبکه خود نگاهی بیندازید و مطمئن شوید که برای عملکرد بهینه آن را پیکربندی کرده اید. اگر روتر دو باند دارید، به جای استفاده از باند رایج ۲٫۴ گیگاهرتز، با جابجایی به باند ۵ گیگاهرتز، عملکرد بهتری خواهید داشت.
افزایش قدرت آنتن دهی وای فای مودم، سخن پایانی
یک ترتیب تنوع آنتن برای گیرنده پرش فرکانس (۳۴) برای دریافت بسته های داده ای که در کانال های فرکانسی قرار دارند و در یک پهنای باند فرکانسی قرار دارند، قابل استفاده است که به تعداد زیادی باند فرعی تقسیم شده است. در هرباند فرعی مشخصات فرکانس کانال کاملاً یکسان خواهد بود. انتخاب آنتن (۱۰ ، ۱۲) برای یک باند فرعی خاص با انجام اندازه گیری تنوع فرکانس انجام میشود و انتخاب برای یک دوره زمانی معتبر تلقی میشود که ممکن است از قبل تنظیم شود یا به صورت پویا تعیین شود. درعمل توالی پرش برای گیرنده شناخته شده است به طوری که می تواند فرکانس بسته داده بعدی را دریافت کند و می تواند آنتن خاص را بدون نیاز به اندازه گیری تنوع انتخاب کند. در پایان دوره زمانی، مناسب بودن آنتن انتخاب شده بررسی می شود و در صورت لزوم انتخاب در گیرنده به روز می شود.
اگر با میزان و قدرت آنتندهی مودم خود مشکلی دارید، ان را با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
چگونه میتوان توان ارسال سیگنال مودم را افزایش داد؟
ابتدا وارد صفحه تنظیمات مودم از طریق مرورگر وب شوید،سپس در قسمت تنظیمات Wireless به دنبال گزینه Transmit Power بگردید و آن را روی حداکثر توان تنظیم کنید.
آیا بروزرسانی Firmware یا نرم افزارداخلی مودم باعث افزایش قدرت آنتندهی آن میشود؟
بله، زیرا ممکن است مودم شما از لحاظ نرمافزار داخلی دارای مشکلاتی باشد که باعث افت آنتندهی و همچنین کاهش امنیت ارتباط اینترنتی میشود. بنابراین آپدیت کردن نرمافزار داخلی گاهی نیز، الزامی میباشد.