تقویت سیگنال وای فای بخش آخر
تقویت سیگنال وای فای بخش آخر
تقویت سیگنال وای فای بخش آخر
تقویت سیگنال وای فای به کمک اکسس پوینت
شرکت های تجاری گاهی اوقات اکسس پوینت های وایرلس (AP) متعددی را برای پوشش ساختمان های اداری بزرگ استفاده می کنند. بیشتر منازل از داشتن یک AP بهره نمی برند، اما در یک مجتمع مسکونی بزرگ می توان از این دستگاه استفاده کرد. اکسس پوینت به پوشش اتاق های گوشه خانه که دور از روتر قرار دارند یا قسمت های بیرونی کمک می کند.
چه باید کرد: اضافه کردن یک اکسس پوینت به شبکه خانگی نیازمند اتصال آن به روتر یا مودم اصلی است. یک روتر پهن باند ثانویه را نیز می توان اغلب به جای اکسس پوینت های معمولی استفاده کرد زیرا بسیاری از روترهای خانگی یک حالت “اکسس پوینت” مختص این هدف ارائه می کنند.
قویت سیگنال وای فای به کمک سوئیچ به وایرلس مش
وجود یک شبکه مش وایرلس خانگی، کاربر را از وجود سیگنالهای دارای توان عملیاتی بالا در سرتاسر خانه خاطر جمع خواهد کرد. در شبکههای مش، از بیش از یک دستگاه شبکه به منظور افزایش محدوده پوششدهی در کنار بالا بردن توان سیگنال در سرتاسر منطقه مورد نظر، استفاده میشود. با تقویت سیگنال وای فای به این روش، در زیر پله خانه، سیگنالهایی قدرتمند همانند زمان قرارگیری در طبقه دوم خانه، دریافت خواهید کرد.
برخلاف یک توسعهدهنده سیگنال وای فای، که یک شبکه توسعه یافته دیگر را ایجاد میکند، در شبکه مش، یک شبکه بیسیم یکپارچه وجود دارد. شبکههای مش از سالها قبل، کاربردهای فراوانی در مجتمعهای تفریحی و فروشگاهی، ورزشگاهها، محلهای برقرای فستیوالها و کنسرتها و دیگر محلهای وسیع داشتهاند. اما طی چند سال اخیر، شاهد ورود وایرلس مش به خانهها بودهایم.
کاهش تداخل ناشی از سایر لوازم الکترونیکی
این تنها روترها نیستند که میتوانند با امواج شبکه وایفای شما تداخل داشته باشند. تلفنهای بیسیم، اجاقهای مایکروویو و سایر لوازم خانگی هم میتوانند سیگنال وایفای را تخریب کنند. استفاده از روترهای دوبانده (Dual-Band) میتواند به حل این مشکل کمک کند. همچنین میتوانید تلفن بیسیمی خریداری کنید که در باند دیگری کار میکند. اگر هم ترجیح میدهید سختافزار جدیدی نخرید، میتوانید شانس خود را با دور کردن مودم وایرلس از وسایلی که احتمال تداخل دارند امتحان کنید.
تقویت سیگنال وای فای با نفوذ به به اعماق روتر
اگر واقعا میخواهید بیشترین استفاده را از روتر فعلی خود ببرید، باید به سیستمعامل اُپنسورس DD-WRT که برای روتر عرضه شده، نگاه کنجکاوانهای بیندازید. بسیاری از تولیدکنندگان روتر، روترهایی را عرضه میکنند که قابلیت اجرای DD-WRT (یک نوع فریمور مبتنی بر لینوکس) را دارند. از سوی دیگر، میتوانید به راحتی فریمور DD-WRT را دانلود کنید و آن را روی هر روتری که در دسترس دارید و با DD-WRT سازگار است، نصب کنید.
فریمور DD-WRT میتواند کارایی روتر را بهتر کند و امکانات پیشرفتهتری را در اختیار شما بگذارد که شامل ویپیان (VPN)، امنیت و تغییرات دلخواه در جزئیترین تنظیمات میشود. شما میتوانید آن تنظیمات را مستقیما روی روتر خود نصب کنید.
از کانالهای خلوتتر استفاده کنید
روترها معمولاً دارای چندین کانال هستند که از آنها برای مخابره سیگنالهای وای فای استفاده میکنند. کانال را با فرکانس اشتباه نگیرید؛ کانالها درون فرکانسهای ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز قرار گرفتهاند. بسیاری از رورترها به طور پیشفرض از یک کانالِ به خصوص برای هر فرکانس استفاده میکنند. برخی اوقات ترافیک در یک کانال بسیار بالاست که میتواند روی سرعت وای فای تأثیر منفی بگذارد.
با استفاده از اپلیکیشن موبایل روتر و یا از طریق کنترل پنل، کانال را تغییر دهید و ببینید تأثیری روی سرعت میگذارد یا نه. برای انجام این کار میتوانید از دفترچه راهنمای روتر کمک بگیرید.
سخن پایانی در مورد تقویت سیگنال وای فای
در این مطلب سعی کردیم بهترین روشهای تقویت سیگنال وای فای را با هم بررسی کنیم و به سوال اینکه چگونه سرعت اینترنت را بالا ببریم؟ پاسخ دهیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.