این تکنولوژی جدید برای انتشار نور سفید، از فیلمی نازک در بین صفحات منعکسکننده استفاده میکند؛ یک لایه نقره و یک لایه منعکسکننده فلزی با شیارهایی در ابعاد نانو. این تکنولوژی باعث میشود قسمتهای منعکسکننده اجازه نشان دادن یک رنگ خاص به پیکسلها بدهند. این طراحی برای نمایشگرهایی با تراکم پیکسلی بالا به کار میرود؛ تراکمی بسیار بالاتر از آن چیزی که امروزه در صفحه OLED گوشیهای هوشمند شاهد آن هستیم. تکنولوژی جدید سامسونگ و دانشگاه استنفورد روی میزان روشنایی نمایشگر تأثیر نمیگذارد و با میزان روشنایی صفحهنمایش OLED تلویزیونها یکسان است.
این ویژگیها در نهایت منجر به ایجاد نمایشگری با کیفیت بسیار بالا میشود که هرچه چشم خود را به آن نزدیک کنید، خبری از «اثرِ درِ صفحه» یا تشخیص پیکسلها بهصورت مجزا نخواهد بودکه این نمایشگرها را برای ساخت هدست واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) به گزینهای ایدهآل تبدیل میکند. ممکن است هنوز سالها با عرضهی تجاری این تکنولوژی فاصله داشته باشیم و نیاز به قدرت پردازشی بالا، سدی در راه آن باشد؛ اما نکتهی مهم این است که سامسونگ با نمونهی آزمایشی این صفحهنمایش ثابت کرد تکنولوژی اولد دیگر مانعی برای رسیدن به تراکم پیکسل بالا نخواهد بود.
سامسونگ در حال حاضر روی نمایشگری در اندازه کامل کار میکند که میزان تراکم پیکسلی آن ۱۰ هزار پیکسل بر هر اینچ است. تنها سؤال این است که کی میتوانیم چنین نمایشگری را مشاهده کنیم.
منبع : زومیت