نکات مهم خرید مودم تی پی لینک

نکات مهم خرید مودم تی پی لینک

نکات مهم خرید مودم تی پی لینک

نکات مهم خرید مودم تی پی لینک

اگر به بازار روترهای داخل کشور نگاهی داشته باشید، با حجم عظیمی از روترهای سری N روبرو می‌شوید که قابلیت‌های عادی ارائه می‌کنند. روترهای سری N محصولات tp link برای انجام کارهای عادی مناسب هستند، اما اگر به دنبال انجام کارهای جدی‌تری با روتر هستید باید به فکر خرید روترهای با سرعت بالا باشید.

هنگام خرید روتر به ویژه مودم‌های tp link به این موضوع دقت کنید که سرعت اینترنت و سرعت وای فای دو مقوله جدا از هم هستند. زمانی که گفته می‌شود مودم روتری سرعتی برابر با ۲.۱ گیگابیت یا ۶۰۰ مگابیت دارد، منظور این نیست که شما به چنین سرعتی دست پیدا خواهید کرد بلکه این ارقام به سرعت شبکه وای فای اشاره دارند. پس وقتی برای خرید یک مودم روتر هزینه بیشتری می‌کنید، در حقیقت برای دسترسی به سرعت بیشتر شبکه بیسیم و وای فای هزینه کرده‌اید و این افزایش سرعت تاثیری روی سرعت اینترنت ندارد.

برای خرید مودم tp link به نکات زیر دقت کنید:

نوع استاندارد قابل پشتیبانی: روترها از استانداردهای مختلفی که توسط انجمن IEEE تصویب می‌شود پشتیبانی می‌کنند. این استانداردها با اختصار ۸۰۲.۱۱x نشان داده می‌شوند که کاراکتر x با یک معادل حرفی جایگزین می‌شود. در ابتدا استانداردهای a و b محبوب بودند که امروزه دیگر منسوخ شده‌اند و حتی استاندارد g نیز در بیشتر شبکه‌های امروزی جایی ندارد. در حال حاضر استاندارد n فراگیر‌ترین استاندارد وای فای است که تمامی دستگاه‌های وایرلس از آن پشتیبانی می‌کنند. در نمونه‌های جدیدتر استاندارد ac و ax وجود دارند که دسترسی به سرعت‌های بالا را فراهم می‌کنند.

فرکانس بیسیم قابل پشتیبانی: فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز برد زیادی دارد و قادر است از موانع سخت همچون دیوارها و…. عبور کند، اما در برابر تداخل امواج منتشر شده توسط دستگاه‌هایی مثل تلفن‌های بیسیم آسیب‌پذیر است. با توجه به فراگیری این استاندارد، تمامی دستگاه‌های کلاینت و مودم‌ها از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند. در نقطه مقابل فرکانس ۵ گیگاهرتز قرار دارد که داده‌ها را با سرعت بیشتری انتقال می‌دهد، اما برد کمتری نسبت به ۲.۴ گیگاهرتز داشته و در برخورد با موانع با افت سیگنال روبرو می‌شود. پس ۵ گیگاهرتز سرعت انتقال بیشتر و ۲.۴ گیگاهرتز برد بیشتری را ارائه می‌کنند، فرکانس ۲.۴ تداخل زیادی دارد، در حالی که ۵ گیگاهرتز با نویز کمتر قابل استفاده است. بنابراین به فکر خرید مودم روترهای دو بانده tp link باشید.

سرعت انتقال بی سیم: برای هر شبکه بیسیم حداکثر سرعت انتقالی تعریف می‌شود که بر حسب مگابیت بر ثانیه است. به‌طور مثال، برای روترهای N300 این عدد توصیف‌کننده یک شبکه وای فای با سرعت ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه است.

نوع درگاههای LANامروزه چهار درگاه lan روی روترها رایج است که بیشتر شرکت‌ها روی درگاه lan گیگابیتی مانور می‌دهند. در پورت‌های lan گیگابیتی که با عبارت GbE نشان داده می‌شوند سرعت انتقال داده‌ها به ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد، درگاه‌هایی که سرعت انتقال آن‌ها ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است به‌نام Fast Ethernet و درگاه‌هایی که سرعت انتقال آن‌ها ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است با اختصار ۱۰GbE نشان داده می‌شوند.

تعداد آنتن‌ها: تعداد آنتن‌ها بیان‌گر قدرت سیگنال‌های بیسیم است. در نتیجه هر چه تعداد آنتن‌ها بیشتر باشد، محدوده پوششی روتر فراگیرتر می‌شود. برخی از مودم‌های tp link مجهز به آنتن‌های جداشدنی هستند و اجازه می‌دهند کاربران از آنتن‌های تقویتی برای بهبود فرکانس استفاده کنند. به‌طور معمول، قدرت آنتن‌ها در محدوده ۲ تا ۸ دی‌سی‌بی برای کاربردهای خانگی و تجاری در مقیاس متوسط مطلوب هستند.

درگاه یو‌‌اس‌بی: درگاه‌های یو‌اس‌بی اجازه می‌دهند دیسک‌های خارجی را به روتر متصل کنید و در عمل یک نس خانگی یا تجاری با حداقل هزینه، پیاده‌سازی کنید.

وجود شیار سیم کارت: محدودیت‌های متعدد اینترنت ADSL باعث شده تا برخی تولیدکنندگان درگاه مخصوص سیم‌کارت روی محصول خود قرار دهند تا کاربران بتوانند از اینترنت پر سرعت سیم کارت با استفاد از روتر خود استفاده کنند. از مودم‌های دارای شیار سیم‌کارت tp link می‌توان به مدل‌های زیر را نام برد:

  1. TP LINK TL-MR6400 Wireless N300 4G LTE
  2. TP LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced

تعداد پورت‌های LAN: هرچه تعداد درگاه‌های lan بیشتر باشد، وابستگی به سوییچ کمتر می‌شود. همچنین به این نکته دقت کنید که برخی از دوربین‌های مداربسته از وای فای پشتیبانی نکرده و تنها از طریق کابل lan به شبکه متصل می‌شوند.

انواع مودم تی پی لینک بر اساس نحوه اتصال

مودم‌های وای فای یا همان وایرلس به عنوان پرطرفدارترین مودم تی پی لینک شناخته می‌شود که در بسیاری از خانه‌ها و دفاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مودم‌ها براساس نحوه اتصال به انواع زیر تقسیم می‌شوند:

  • مودم اتصال بی سیم (wireless)
  • مودم اتصال با سیم
  • مودم سیم کارت خور
  • مودم اتصال با سیم و بی سیم

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید